Nail Specials

Nails by Mehtap Nailit

NAILIT Products is een onafhankelijk merk, exclusief van H&H Cosmetic Supplies, met een ruim assortiment aan nagelproducten. Elk product wordt met veel zorg ontwikkeld, getest en gekozen. Kwaliteit in verwerkbaarheid, houdbaarheid, duurzaamheid en veiligheid staat voorop.

Kunstnagels kunnen met diverse producten gemaakt worden. Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. Voor deze mensen kunnen kunstnagels zoals acryl- of gel een uitkomst zijn!

Acryl is het meest gebruikte product. Bij deze techniek wordt vloeistof (monomeer) met poeder (polymeer) vermengd, waarna het op de nagels wordt aangebracht. Acryl hard uit als de vloeistof in contact komt met de poeder. Gel is een kant en klare substantie. Het UV-gel systeem maakt gebruik van UV-licht om uit te harden. Zowel acryl als gel kunnen in elke gewenste vorm, lengte en/of een permanente french manicure (nagel met een wit randje) gestileerd worden. Voor een langdurig hoogglanseffect wordt bij Nails by Mehtap, zowel bij acryl als bij gel, gebruik gemaakt van gel top coat (gloss).

Meer informatie over Rebalancing

Meer informatie over Nagelbijten

Meer informatie over Teennagels