Manicure

Een manicure is een behandeling van de natuurlijke nagels. De nagelriemen worden losgemaakt en de nagels worden in de gewenste vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd en de nagels worden gepolijst. De nagelriemen worden gemasseerd met CutiSoft (nagelriemolie). Naar keuze kunnen de natuurlijke nagels gelakt worden met de mooiste nagellak. De manicure wordt afgerond met een handlotion.

Spa manicure

Spa manicure maakt werkelijk het verschil tussen een manicure behandeling en een verwen behandeling en is veel meer dan de traditionele manicure. De toevoeging van het woordje "Spa" betekent een 'wellness' behandeling. De Spa manicure bestaat uit een exclusieve, volledige schoonheidsbehandeling voor handen. Deze exclusieve behandeling biedt de kwaliteit van een gezichtsbehandeling.

Spa manicure biedt een intensieve therapie voor droge en ruwe handen. Totale verzorging voor nagels, nagelriemen en handen. Een verzachtende behandeling door middel van een badje, scrub en handmasker gevolgd door een voedende en hydraterende handmassage. De afwerking is met de mooiste kleuren nagellak.

Paraffinebehandeling

Een paraffinebehandeling is een weelde voor de handen. Vooral in de wintermaanden, want dan hebben veel mensen last van droge, ruwe handen en kloven door de kou. De handen worden eerst gemasseerd, vervolgens gaan ze in een warm paraffinebad.