Shellac bij Nails by Mehtap

CND SHELLAC 14+ dagen lang nagel kleur is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en nagellak combineert. Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. CND SHELLAC is een nieuwe categorie en dus een volledige nieuwe service!

Colour and EffectsAangezien CND SHELLAC ook een hypoallergeen product is, bevat het net als de Brisa UV-gel zeer weinig 'photo-initiatoren'en heeft een 3-free formule (vrij van schadelijke stoffen zoals, Formaldehyde, Toluene en DBP).

 

CND SHELLAC is een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is zonder te vijlen! De houdbaarheid is gemiddeld 2 weken op de gezonde natuurlijke nagel van de handen en 6 á 8 weken op de teennagels!

 

CND SHELLAC is dun, flexibel en biedt een lichte bescherming voor de natuurlijke nagels. Het is mogelijk om het ook op kunstnagels aan te brengen bij bijvoorbeeld te zwakke en/of beschadigde nagels die meer bescherming en sterkte nodig hebben. CND SHELLAC bestaat uit een basislak, kleurlak en de hoogglans toplak. Deze lagen worden uitgehard onder de CND UV-lamp met optimale output zodat de lak direct droog en hard is.