VINYLUX weekly polish houdt 7 dagen lang zonder te chippen, is een doorbraak op het gebied van nagellak; een Weekly Polish met ingebouwde basecoat en VINYLUX Weekly Topcoat die zorgen voor een week lang perfect gelakte nagels!

Pro-Light technologie

Blootstelling aan natuurlijk licht versterkt de Weekly Topcoat dankzij de Pro-Light technologie, wat resulteert in een langdurige, perfecte polish. Terwijl traditionele nagellakken broos worden en achteruit-gaan naarmate de tijd verstrijkt, zorgt VINYLUX voor een snelle en hoogglans finish die alsmaar sterker wordt zonder te chippen.

Colour and Effects

De VINYLUX Polish en VINYLUX Weekly Topcoat vormen een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om samen te werken. Gepatenteerde Pro-Light technologie creŽert een super sterk netwerk van een versleutelde polymeren binding waardoor chipping geminimaliseerd wordt en de draagbaarheid wordt verlengd door de blootstelling aan natuurlijk licht.

Een kleurenpallet geÔnspireerd op de laatste trends als accessoires voor elke outfit en voor elke stemming. Inclusief 30 kleuren die overeenkomen met de populaire CND SHELLAC kleuren voor de touch up van CND SHELLAC en voor op de teennagels.

Klik hier voor de kleurenkaart van VINYLUX

De VINYLUX Colorcoats en Weekly Topcoats zijn te bestellen voor Ä 14,95 per stuk bij Nails by Mehtap. De Colorcoat moet in combinatie met de VINYLUX Weekly Topcoat gebruikt worden en de nagel dient goed te worden ontvet met SCRUBFRESH